Siirry suoraan sisältöön

TURVAA, HUOLENPITOA & RIPAUS LUKSUSTA

HELPMAN MÖKKITALKKARI PALVELUPAKETIT

- Räätälöity sinulle, joka haluat huoletonta vapaa-aikaa

Yksilölliset palvelupaketit, joita ovat Huolenpitopaketti sekä Kesä- ja Talvipaketti, sisältävät käynnit ja työtehtävät sopimuksen mukaisesti tehtynä. Käynneistä saat sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi käynnin ajankohdan, huomiot ja tehdyt toimenpiteet, niiden ajalliset kestot, käytetyt materiaalit sekä valokuvia tai videota.

Palvelupakettien lisäksi voit asiakkuuden myötä tilata lisätöitä tai kauttani muun alan ammattilaisia. Alueellisena, verkostoituneena toimijana etsin sinulle luotettavan osaajan kulloisenkin tarpeen mukaan ja oma vapaa-aikasi voi jatkua häiriöttä.

Laajemmat pihankunnostustyöt ja esimerkiksi salaojitukset saat yritykseni Helpman Oy:n kautta. 

Helpman MökkiTalkkarin palvelualue on Saarijärvi, Kannonkoski, Karstula ja Äänekoski.

HUOLENPITOPAKETTI

Sisältää päärakennuksen sekä ulkorakennusten ulkopuolisen tarkastuksen ovien, ikkunoiden sekä kattorakenteiden osalta. Rakennusten LVIS- järjestelmien (lämpö- vesi- ilmanvaihto ja sähkö) sekä ilmalämpöpumpun toimivuuden varmistamiset. Pakastimen, jääkaapin ja muiden kodinkoneiden toiminta- ja turvatarkastuksen. Lisäksi rakennusten sisäpuoliset, erikseen sovitut tarkistukset.

Huolenpitopaketti on tilattavissa yksittäisenä käyntinä tai talvikuukaudet kattavana sopimuksena

(marraskuu – maaliskuu), jossa säännölliset tarkastuskäynnit kahden viikon välein. Käynneistä lähetetään asiakkaalle raportti, joka sisältää tehdyt huomiot ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset.

125 € / yksittäinen käyntikerta tai säännölliset tarkastukset 95 € / käyntikerta. Molemmissa kilometrikorvaus 0,53 € / km. Yksikköhintoihin sisältyy arvonlisävero.

TALVIPAKETTI

Sisältää kaikki Huolenpitopaketin toimenpiteet sekä esimerkiksi seuraavat työsuoritteet: tontinsisäiset lumityöt ja hiekoitukset, lumenpudotukset katoilta, sisäremontit tai niiden organisointi.

Tarvittaessa siivouspalvelu, kiinteistön lämmitys ja muut ennakkovalmistelut helpon lomailun aloittamiseksi. Käynnistä ja tehdyistä työsuoritteista lähetään raportti asiakkaalle. Talvipaketin sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Työsuoritteet oikeuttavat verottajan ohjeen mukaiseen kotitalousvähennykseen.

55 € / h + materiaalit. Kilometrikorvaus 0,53 € km, jos perävaunu 0,62 € / km. Yksikköhintoihin sisältyy arvonlisävero.

KESÄPAKETTI

Sisältää kaikki Huolenpitopaketin toimenpiteet sekä esimerkiksi seuraavat työsuoritteet: piha- ja viheralueiden kokonaisvaltaisen hoidon keväästä syksyyn, tontin metsänhoidolliset työt, polttopuuhuollon, siivouspalvelun sisältäen ikkunoiden pesun, kiinteistön sadevesijärjestelmien toimivuuden varmistamisen ja huollon, uimarannan ja laiturin kunnossapidon, terassien ja laiturin puunsuojakäsittelyt. Kesäpaketin sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Työsuoritteet oikeuttavat verottajan ohjeen mukaiseen kotitalousvähennykseen.

55 € / h + materiaalit. Kilometrikorvaus 0,53 € km, jos perävaunu 0,62 € / km. Yksikköhintoihin sisältyy arvonlisävero.

Helpman MökkiTalkkari on osa Helpman Oy:ta

Helpman Oy Y-tunnus 2167123-3

helpman@helpman.fi

+358 40 746 2530

Saratie 4, Saarijärvi

Helpman MökkiTalkkarin palvelualue on Saarijärvi, Kannonkoski, Karstula ja Äänekoski.